Ο Τσίπρας προαναγγέλλει νέα αύξηση του κατώτατου μισθού (VIDEO)

Ο Τσίπρας προαναγγέλλει νέα αύξηση του κατώτατου μισθού (VIDEO)

7 Ιουνίου 2019

Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίαζε το απόγευμα της Παρασκευής (7/6) για να αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτια, ενώ -κεκλεισμένων των θυρών- αναμενόταν να συζητηθεί η προγραμματική πρόταση του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της εισήγησής του, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε σαφές μήνυμα στο θέμα των τελευταίων ημερών με τις μετατάξεις και χαρακτηριστικά είπε: «Μηδενική άνοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».

Ο πρωθυπουργός ζήτησε να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια μέσα από τις τοπικές κοινωνίες, χαρακτήρισε «κρίσιμη μάχη για τον τόπο» τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος «καλύτερη οργανωτική δουλεια» και «μια καμπάνια που θα φτάσει σε φίλους και υποστηρικτές».

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως «το παιχνίδι είναι ανοικτό» και ζήτησε το… παιχνίδι αυτό από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να παιχθεί πάνω στις προγραμματικές εξεγγελίες των δύο κομμάτων, εκεί που η Κυβέρνηση θεωρεί πως έχει σαφές πλεονέκτημα.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, στην παρέμβασή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης και αισιοδοξίας για τη νίκη στις εκλογές. Τόνισε ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό ενόψει των εθνικών εκλογών κι ότι, όλοι κι όλες, «θα πρέπει να κινηθούμε συλλογικά και με αυτοπεποίθηση». Ανέφερε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα.

«Να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε ο ίδιος, και καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά. Θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτιά μας θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Open TV Χρήστο Τσιγουρή, ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επιμείνουν στις αντιθέσεις τους με τη Νέα Δημοκρατία. Όσον αφορά το σύνθημα που θα προτάξει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών είναι «ψηφίζουμε για τη ζωή μας και για τη ζωή της κοινωνίας».

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί θα παρουσιαστούν τέσσερις στόχοι οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

1. 500.000 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης/τετραετία,
2. έμφαση στους νέους εργαζόμενους και τις γυναίκες,
3. κίνητρα για προσλήψεις νέων εργαζομένων,
4. νέα αύξηση κατώτατου μισθού.

ΠΗΓΗ: OPEN TV-ΕΘΝΟΣ

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<