Πανελλαδική συνάντηση για το ΚΕΑ

Πανελλαδική συνάντηση για το ΚΕΑ

6 Δεκεμβρίου 2017 0 σχόλια

Συνάντηση εργασίας για την αξιολόγηση του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), με τη συμμετοχή του συνόλου των δήμων της χώρας, διοργανώνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα συζητηθούν τα αποτελέσματα από την έως τώρα λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για το ΚΕΑ, η ανάπτυξη του 2ου και 3ου πυλώνα του ΚΕΑ, η στρατηγική καταπολέμησης της απάτης, ενώ θα διερευνηθούν και θα γίνουν προτάσεις αναφορικά με τις βέλτιστες πρακτικές για την περαιτέρω εφαρμογή του.

Επίσης, θα συζητηθούν οι πιθανές μελλοντικές προκλήσεις και τα επόμενα στάδια του προγράμματος.

«Σκοπός του εκπαιδευτικού ενημερωτικού αυτού προγράμματος είναι να καταγραφούν τα προβλήματα, τα κενά, οι αδυναμίες της διοικητικής εφαρμογής του, ώστε, με βάση πάντα τη συνεργασία, να προβούμε σε τροποποίηση και συμπλήρωση του θεσμικού πλαισίου» δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό της η Δρ. ‘Αρτεμις Αναγνώστου Δεδούλη, προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας