Περισσότεροι εργαζόμενοι μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας

Περισσότεροι εργαζόμενοι μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας

9 Δεκεμβρίου 2019

Μέσα από το voucherergasia.gr έχετε ενημερωθεί πλήρως για το νέο κύμα απορρόφησης σχεδόν 35.000 ατόμων

Εντός του Ιανουαρίου λοιπον αναμένεται να προκηρυχθεί ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που θα αφορά 34.524 ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

Μιλάμε για το νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τους ΟΤΑ και ορισμένες υπηρεσίες του υπουργείου Ενέργειας-Περιβάλλοντος, που αναμένεται να προκηρυχθεί μέσα τις προσεχείς ημέρες, με στόχο οι επιτυχόντες που θα προκύψουν μέσα από τον διαγωνισμό του ΟΑΕΔ να πιάσουν δουλειά σε Δήμους και Αιρετές Περιφέρειες μέσα στον Φεβρουάριο.

Στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι η προκήρυξη του νέου Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας να βγει πριν τα Χριστούγεννα, ώστε η υποβολή των αιτήσεων και τα λοιπά διαδικαστικά να ολοκληρωθούν μέσα στις γιορτές, και κατόπιν μέσα στο πρώτο 2μηνο της νέας χρονιάς, στο να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος και η τοποθέτηση των ανέργων.

Το «φράγμα» των 35.000 θέσεων όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του voucherergasia.gr είναι ότι μπορεί να «σπάσει» φτάνοντας ή και ξεπερνώντας τις 35.500 θέσεις.

Οι θέσεις που προβλέπονται έχουν να κάνουν με εκατοντάδες ειδικότητες υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας, τεχνολογικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Μιλάμε για θέσεις κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών, ψυχολόγων, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού προσωπικού φύλαξης και γενικών καθηκόντων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<