Σε 1 μήνα η απόφαση για τις οφειλές των ασφαλισμένων (VIDEO)

Σε 1 μήνα η απόφαση για τις οφειλές των ασφαλισμένων (VIDEO)

2 Ιουνίου 2017

Σε έναν μήνα περίπου αναμένεται η έκδοση της υπουργικής απόφασης για τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλισμένων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στη Βουλή ο υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινωνική Ασφάλιση Τάσος Πετρόπουλος.

Ανέφερε ότι, η απόφαση για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών θα εκδοθεί σε ένα μήνα περίπου και παρακάλεσε να καταβληθούν οι εισφορές από Ιανουάριο μέχρι και τώρα από τους ελ. επαγγελματίες για να μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση για οφειλές μέχρι 31.12.2016, στο πλαίσιο του νόμου 4469/2017 για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Ο Υφυπουργός Εργασίας, Α. Πετρόπουλος ανέφερε ότι τα έσοδα για το πρώτο τετράμηνο του έτους είναι 12 δις και 485 εκατ. ευρώ και το πραγματικό πλεόνασμα του ΕΦΚΑ είναι 112 εκατ. ευρώ.
Η αύξηση της εισπραξιμότητας είναι πάνω από 13,5% στους μισθωτούς και όσον αφορά τους ελ. επαγγελματίες και το ΕΤΑΑ κατά 15% τουλάχιστον. Συνέχισε λέγοντας ότι δεν θα υπάρχει το αρχικό έλλειμμα που προβλεπόταν.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ:

ΠΗΓΗ VIDEO: taxheaven.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<