Στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις και οι γιατροί

Στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις και οι γιατροί

18 Σεπτεμβρίου 2019

Τη δυνατότητα να ενταχθούν στη ρύθμιση οφειλών των 120 δόσεων θα έχουν και οι γιατροί.

Μετά από έντονη διαμαρτυρία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) προς τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), η διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να δώσει λύση στο πρόβλημα, καθώς οι γιατροί εξαιρούνταν από τη ρύθμιση.

Αιτία για τον αποκλεισμό των γιατρών από τις 120 δόσεις, σύμφωνα με τον ΙΣΑ, ήταν «η αδυναμία της διοίκησης του ΕΦΚΑ -πρώην ΤΣΑΥ- να αναρτήσει ορθά τις οφειλές προς το πρώην ΤΣΑΥ, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να ματαιώνεται το δικαίωμα των γιατρών».

Σε απαντητική της επιστολή, η διοίκηση του ΕΦΚΑ επιβεβαίωσε το πρόβλημα και ενημέρωσε ότι μπορούν να κάνουν αίτηση έως τις 30 Σεπτεμβρίου, που λήγει η προθεσμία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιέσεις φοροτεχνικών, αλλά και επαγγελματικών φορέων, στο υπουργείο Οικονομικών για παράταση στη διορία για την υποβολή αίτησης ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων είναι έντονες και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να δοθεί μια μικρή παράταση.
 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<