Συλλαλητήρια σε Ηράκλειο και Χανιά κατά του πολυνομοσχεδίου (VIDEO)

Συλλαλητήρια σε Ηράκλειο και Χανιά κατά του πολυνομοσχεδίου (VIDEO)

25 Σεπτεμβρίου 2019

Συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποίησαν σωματεία και σύλλογοι εργαζομένων σε Ηράκλειο και Χανιά, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της 24ης Σεπτεμβρίου.

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ στο Ηράκλειο. Στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης υψώθηκε πανό διαμαρτυρίας

Στο Συλλαλητήριο παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι εξής φορείς: το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου, το σωματείο εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Ν. Ηρακλείου, η Ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, το Συνδικάτο Τύπου Χάρτου Κρήτης, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου μαζί με τη σωματειακή επιτροπή της Ανακύκλωσης, η επιτροπή αγώνα των εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα Δήμου Ηρακλείου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου, το σωματείο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», το σωματείο εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Ν. Ηρακλείου, το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑΗ, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<