Συμβουλές για να…ανταπεξέρχονται οι εργαζόμενοι στις συνθήκες εργασίας

Συμβουλές για να…ανταπεξέρχονται οι εργαζόμενοι στις συνθήκες εργασίας

4 Δεκεμβρίου 2019

Οι αλλεπάλληλες και εκτεταμένες μεταβολές που συντελούνται τα τελευταία χρόνια στο πεδίο της απασχόλησης, έχουν διαμορφώσει ένα δυσμενές και αόριστο εργασιακό περιβάλλον, γεγονός που συμβάλλει στην επιδείνωση των συνθηκών και των όρων οργάνωσης της εργασίας.

Μέσα σε συνθήκες γενικευμένης αβεβαιότητα, οι εργαζόμενοι σε δομές κοινωνικής φροντίδας, καλούνται να εξισορροπήσουν πιέσεις, που θέτουν σε δοκιμασία τα ίδια άτομα και όσο τις σχέσεις εντός του χώρου εργασίας. Τα παραπάνω καθιστούν αναγκαία την πληροφόρηση των εργαζομένων μέσω ενεργειών  πληροφόρησης, που στόχο έχουν την ενίσχυση κι ενδυνάμωσή τους, ώστε να ανταποκριθούν σε αυτές τις συνθήκες.

Το Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. Κρήτης (ΙΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. Κρήτης) σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, σε μια κοινή προσπάθεια ανταπόκρισης στην ανάγκη πληροφόρησης εργαζομένων, διοργανώνουν Εκδήλωση με θέμα: «Εργασία υπό πίεση σε δομές κοινωνικής φροντίδας: Στάσεις και αντιστάσεις», το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 09:30 – 13:30, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (Λεωφ. Δημοκρατίας 10, Ηράκλειο Κρήτης).

Ειδική αναφορά θα γίνει στα ακόλουθα θέματα από τους παρακάτω εισηγητές:

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<