Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης στηρίζουν τους εργαζόμενους – Η ανακοίνωση τους

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης στηρίζουν τους εργαζόμενους – Η ανακοίνωση τους

27 Μαΐου 2020

Μαζικές και με παλμό ήταν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη Ρόδο και στην Πάτρα που οργάνωσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία με την στήριξη των Εργατικών Κέντρων Κρήτης & Ρόδου και της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι εργαζόμενοι δεν επαιτούν αλλά απαιτούν στήριξη στην απασχόληση, στήριξη στους εργαζόμενους της βαριάς βιομηχανίας της χώρας, αυτής του Τουρισμού.

 

Η προσπάθεια και οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, όσο η Κυβέρνηση επιμένει να εξαγγέλλει ασαφή μέτρα, μέτρα που πετούν χιλιάδες εργαζομένους εκτός πλαισίου στήριξης, ενώ παγιώνει μια σειρά αντεργατικών μέτρων. Η μαζικότητα όμως των συγκεντρώσεων μας, δεν ενόχλησε μόνο Κυβερνώντες και Εργοδότες αλλά δημιούργησε και πανικό σε όλους αυτούς που επενδύουν στην διάσπαση και τον διχασμό. Δυστυχώς για άλλη μία φορά οι Συνδικαλιστές του ΚΚΕ που δεν είχαν καμία σχέση με τους Ξενοδοχοϋπάλληλους, «ξαναχτύπησαν», αυτή την φορά στα Χανιά, όπου προσπάθησαν να «χαλάσουν» την μαζική συγκέντρωση, βρίζοντας συναδέλφους.

Φυσικά πήραν το μήνυμα από τους ίδιους τους εργαζόμενους ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την μαζικότητα και το κίνημα των εργαζομένων, για μικροπαραταξιακά και μικροπολιτικά συμφέροντα. Πιστεύουμε ότι οι εποχές που με την ανοχή των αρχών τραμπούκιζαν και συκοφαντούσαν έχουν περάσει .

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης & Ρόδου, η Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού, καθώς και πρωτοβάθμια σωματεία καταδικάζουν σύσσωμα, την άλλη μία φορά διασπαστική προσπάθεια των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των οποίων η ανυπαρξία τους φάνηκε όλη αυτή την περίοδο της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<