Υπεγράφε η ΣΣΕ για τους εργαζομένους στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα

Υπεγράφε η ΣΣΕ για τους εργαζομένους στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα

11 Φεβρουαρίου 2019

Σε υπογραφή της νέας Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας, με τους εργοδότες της ΣΕΤΚΕ, προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα πάσης φύσεως μη κύρια τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι μισθοί και τα ημερομίσθια των εργαζομένων θα παραμείνουν σταθερά.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ αναφέρει τα εξής:

«Προχωρήσαμε στην υπογραφή νέας Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας με τους εργοδότες της ΣΕΤΚΕ, που ρυθμίζουν τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα.

Οι βασικοί μισθοί και ημερομίσθια των εργαζομένων θα παραμείνουν σταθεροί για το 2019, ως έχουν αποτυπωθεί στην Δ.Α. ΤΡΙΜ. 6/2018, Π.Κ. 9/21.09.2018.

Θεωρούμε θετική εξέλιξη το γεγονός ότι μετά τα Ξενοδοχεία και τη συμφωνία για συλλογικές ρυθμίσεις στον κλάδο, οι εργοδότες της ΣΕΤΚΕ βεβαιώνουν με την υπογραφή της ΣΣΕ στα μη κύρια Τουριστικά Καταλύματα την αναγκαιότητα Συλλογικών ρυθμίσεων στον κλάδο, που αφορά τους εργαζόμενους.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη σύμβαση που υπογράφεται με την ΣΕΤΚΕ αφού η προηγούμενη είναι προϊόν Μεσολάβησης και Απόφαση Διαιτησίας».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<