ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2017 – 2018: Παράταση 15 ημέρες για τις αιτήσεις

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2017 – 2018: Παράταση 15 ημέρες για τις αιτήσεις

11 Μαΐου 2017

Μία αρκετά «στενή» προθεσμία θα έχουν οι γονείς για να καταθέσουν τις αιτήσεις του για το πρόγραμμα που θα προκηρύξει η ΕΕΤΑΑ γύρω στις 20 Μαίου για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 – 2018.

Συγκεκριμένα μετά τον αιφνιδιασμό για την «εξαναγκαστική» υποβολή φορολογικής δήλωσης 2017 χωρίς να λήγει καν η προθεσμία ,σειρά πήρε η προθεσμία που θα δοθεί από την ΕΕΤΑΑ στους γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των παιδικών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ αλλά και κρατικής χρηματοδότησης «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ κ. Γούπιο γύρω στις 20 Μαΐου θα εκδοθεί η προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα και θα δοθεί προθεσμία 15 ημερών στους γονείς να καταθέσουν αίτηση να μαζέψουν δικαιολογητικά αλλά και ουσιαστικά να κάνουν φορολογική δήλωση.

Προθεσμία που θα προκαλέσει σίγουρα «πονοκέφαλο» σε χιλιάδες οικογένειες. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΕΕΤΑΑ τέλος Ιουνίου θα έχει εκδώσει τα τελικά αποτελέσματα για το ποιοι γονείς θα λάβουν το πολυπόθητο voucher και μέσα στον Ιούλιο να τρέξουν αγωνιωδώς να βρουν και να κλείσουν θέση  αν δεν το έχουν κάνει προκαταβολικά – σε ένα παιδικό σταθμό σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις όχι της επιλογής τους, αφού οι «δομές» όπως αποδείχτηκε στο περσινό πρόγραμμα λειτούργησαν σαν «πορτιέρηδες» επιλέγοντες με δικά τους κριτήρια τα παιδιά που θα φιλοξενήσουν.

Όσο αφορά το σχετικό ρεπορτάζ  για τον εξαναγκασμό των γονέων να υποβάλλουν φορολογική δήλωση για το 2017 χωρίς καν να πλησιάζει το τέλος της προθεσμίας και ενώ είμαστε σχεδόν στα μέσα της διαδικασίας ο κ. Γούπιος μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ δεν βλέπει κανένα πρόβλημα. Αυτό όμως είναι κάτι που θα απαντήσουν οι γονείς και φορολογούμενοι και όχι ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ.

Τα προβλήματα που θα προκληθούν φαίνονται τουλάχιστον αναπόφευκτα, αφού τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με πέρσι παρά τις διαβεβαιώσεις Φωτίου, που έδωσε η ίδια, «εντοπίσαμε το πρόβλημα της έλλειψης δομών» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, κάνοντας απολογισμό του προγράμματος ενώ προστέθηκε ακόμα ένα αυτό των ασφυκτικών προθεσμιών αλλά και των φορολογικών δηλώσεων που καλό θα είναι η διοίκηση της ΕΕΤΑΑ να αναθεωρήσει τουλάχιστον έως την λήξη της προθεσμίας υποβολής.

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<