Ελένη Βατσινά: Θα αγωνιστώ για την Αξιοπρέπεια και το Χαμόγελό μας

Ελένη Βατσινά: Θα αγωνιστώ για την Αξιοπρέπεια και το Χαμόγελό μας

5 Ιουλίου 2019

Στην κατάμεστη αίθουσα «Φουγάρο» μίλησε χθες η υποψήφια βουλευτής ν.Ηρακλείου με το «Κίνημα Αλλαγής» – Δεσμεύτηκε ότι τόσο η ίδια και το ΚΙΝ.ΑΛ. θα αγωνιστούν για τις ανάγκες της Κοινωνίας, για όσα οι πολίτες έχασαν και παλεύουν να ανακτήσουν.


Με τη δυναμική παρουσία της νεολαίας, με συχνές διακοπές στη ροή του λόγου της, λόγω των χειροκροτημάτων και με εμφανή συγκίνηση, ανέβηκε, χθες, στο βήμα, στην αίθουσα «Φουγάρο» του κτιρίου «Αθηνά», η υποψήφια βουλευτής ν.Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, απευθυνόμενο σε ένα πολυπληθές αλλά και άκρως θερμό κοινό.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος μίλησε για την Ελένη Βατσινά. «Ο αγώνας της Ελένης είναι αληθινός και ουσιαστικός και θα δικαιωθεί σίγουρα. Τα πολιτικά πράγματα επιτάσσουν να πάρουν τα ηνία της χώρας νέοι άνθρωποι. Η Ελένη Βατσινά είναι δικός μας άνθρωπος, άνθρωπος που γνωρίζει τα θέματα της οικονομίας μέσα από την τοπική επιχειρηματικότητα που υπηρετεί και αξίζει μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» – σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία της, η κ.Βατσινά, αναφερόμενη στο αίσθημα ευθύνης που πρέπει να διακατέχει καθένα μας και κόντρα στην «απολιτίκ» στάση πολλών νέων, ξεκαθάρισε πως κατέρχεται στον «στίβο» της πολιτικής, διεκδικώντας τη δυνατότητα να συμμετάσχει στη διαμόρφωση των πολιτικών και στη λήψη των αποφάσεων.

Έκανε εκτενή αναφορά στην ανάγκη για Αλλαγή, ανατρέχοντας μάλιστα στη δεκαετία του ’80, χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο φωτεινή περίοδο της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας».

Αναφέρθηκε όμως και στο ρόλο του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι αποτελεί τη φωνή της Λογικής που, εφόσον στηριχθεί στην κάλπη, θα αποτελέσει «φρουρό» των κοινωνικών δικαιωμάτων, φορέα ιδεών και προτάσεων για την αναστήλωση του κράτους δικαίου.

Μιλώντας στην ψυχή κάθε μέλους του ακροατηρίου, η υποψήφια βουλευτής Ελένη Βατσινά έκανε ειδική μνεία στην Αξιοπρέπεια, που ο Έλληνας πολίτης διεκδικεί να ανακτήσει, μια και αποτελεί … μέρος του DNA του. Η 30χρονη επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στο χαμόγελο, τη χαρά, που κατά τα μνημονιακά χρόνια, ο Έλληνας και ο Κρητικός έχουν στερηθεί. Τόνισε πως αυτό το χαμόγελο, η διάθεση για αγώνα και δημιουργία, πρέπει να επιστρέψουν, για να καταφέρει καθένας από την πλευρά του να βάλει ένα λιθαράκι στην αλλαγή σελίδας για τη χώρα.

Περιγράφοντας τις προτάσεις της για την επόμενη ημέρα, η Ελένη Βατσινά στάθηκε στην επιχειρηματικότητα – υφιστάμενη, νεοφυή και νεανική – μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας του επιχειρηματικού κόσμου για ουσιαστική στήριξη, μέσω της μείωσης της φορολογίας, της ενίσχυσης της απασχόλησης, της παροχής κινήτρων. «Ο ένας κρίκος της αλυσίδας κρατάει τον επόμενο. Μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης θα μπορέσουν οι νέοι μας να βρουν κίνητρο για να παραμείνουν στη χώρα μας και να σταδιοδρομήσουν» – τόνισε η ίδια.

Στάθηκε όμως και στη Δημόσια Υγεία και το Κοινωνικό Κράτος, που αποτέλεσαν άλλωστε πυρήνα της πολιτικής και επίτευγμα του Ανδρέα Παπανδρέου. «Το Κοινωνικό Κράτος αποτελεί για μας προτεραιότητα, βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας. Είναι πυλώνας ανάπτυξης, κι όχι πεδίο για λαϊκισμό» – τόνισε η κ.Βατσινά, προσθέτοντας πως το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει να επαναλάβει το «ραντεβού με την Ιστορία» του Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, προχωρώντας σε ουσιώδεις τομές, που θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή κάθε πολίτη.

Αναφερόμενη στον Πρωτογενή Τομέα παραγωγής, υπογράμμισε τη σημασία να στηριχθεί η παραγωγή του «χρυσού» της Κρήτης, μέσω της μείωσης της φορολογίας και του κόστους παραγωγής αλλά και μέσω της προστασίας των αγροτικών προϊόντων που αναζητούν τη θέση τους και την τιμή που τους αξίζει. «Τα Κρητικά προϊόντα μπορούν να συνδεθούν και με τον Τουρισμό, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες στο νησί μας, να βιώσουν αυτό που λέμε «κρητική εμπειρία»!» – είπε χαρακτηριστικά η κ.Βατσινά.

Η Ελένη Βατσινά, στο κάλεσμά της για στήριξη, ως εκπρόσωπος του νέου, άφθαρτου, δυναμικού και ικανού υπογράμμισε την ανεξαρτησία της, σημειώνοντας πως η μοναδική υποχρέωση που έχει είναι απέναντι στους ανθρώπους που μόχθησαν και αποζητούν την αξιοπρέπειά τους, στους νέους που διεκδικούν να δημιουργήσουν στην χώρα μας, στα παιδιά στα οποία οφείλουμε να παραδώσουμε μια καλύτερη πραγματικότητα. «Η μοναδική μου υποχρέωση είναι απέναντι σε όλους εμάς που αξίζουμε μια καλύτερη ζωή!» – ανέφερε η υποψήφια βουλευτής.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<