Ευρωσκεπτικισμός με άρωμα εκλογών

Ευρωσκεπτικισμός με άρωμα εκλογών

20 Απριλίου 2019

Στην κατάμεστη αίθουσα Καλοκαιρινού ,στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου , πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ το συνέδριο με θέμα την Ευρώπη και το μέλλον της.

Η πρωτοβουλία του δημάρχου Ηρακλείου , Βασίλη Λαμπρινού , να καλέσει ευρωβουλευτές απο όλα τα κόμματα προκειμένου να μεταφέρουν το πολιτικό κλίμα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή ,χαιρετίστηκε με ιδιαίτερη θερμότητα απο τους πρωταγωνιστές.

«Πρώτη φορά βλέπω δήμαρχο , να κάνει συνέδριο για να μάθει το μέλλον της Ευρώπης και οχι σκανδαλολογία, εν μέσω προεκλογικής περιόδου» είπε χαριτολογώντας ο Γ .Γραμματικάκης ευρωβουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

«Εξαιτίας του δημιουργήματος ,που λέγεται Ευρώπη, ζούμε σε ειρήνη και έχουμε ανάπτυξη τα τελευταία 70 χρόνια» ανέφερε ο κ.Κεφαλογιάννης ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Υπέρμαχος της Ευρωπαικής ένωσης και ο κ Ν. Ανδρουλάκης ,ο οποίος έθεσε επιχειρήματα για την ισχύ των κρατών, εντός της .

Το ακροατήριο αποτελείτο από πολλές διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Ηρακλειώτες που θέλησαν να ακούσουν τους ευρωβουλευτές, οι κκ αντιδήμαρχοι κ.Καναβάκη και ο κ. Βαρδαβάς παιδείας και αθλητισμού αντίστοιχα, μα και πολλοί υποψήφιοι των ερχόμενων εκλογών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<