Κατεβαίνει ξανά στην Κρήτη ο Τσίπρας

Κατεβαίνει ξανά στην Κρήτη ο Τσίπρας

21 Μαΐου 2019

Για τον ΣΥΡΙΖΑ η Κρήτη και το Ηράκλειο αποτελούν περιοχή- “κλειδί” με φόντο τις κάλπες. Διόλου παράδοξο λοιπόν το ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κλείσει από το νησί, και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο, τον κύκλο των προεκλογικών του ομιλιών στην ελληνική περιφέρεια.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το προηγούμενο ταξίδι του πρωθυπουργού στο νησί μας. Πριν από τρεις εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρα βρέθηκε για αρκετές ημέρες στην Κρήτη. Το ταξίδι ξεκίνησε με προσωπική χροιά, λίγες ημέρες δηλαδή ανάπαυλας με την ευκαιρία του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, παρέα με την οικογένεια, παρέα με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δυο παιδιά τους.

Συνεχίστηκε με επίσημη περιοδεία, στο πλαίσιο της οποίας ο πρωθυπουργός εγκαινίασε έργα (όπως το νέο οδικό έργο “Γούρνες-Χερσόνησος” του ΒΟΑΚ, και το ολοκληρωμένο έργο του φράγματος Αποσελέμη), και έκανε αυτοψίες σε άλλα έργα, όπως ο κάθετος οδικός άξονας Ηρακλείου-Μεσαράς.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κλείσει την προηγούμενη κάθοδό του στην Κρήτη με μια “θερμή” ομιλία στα Χανιά. Μεθαύριο Πέμπτη ξανάρχεται για να μιλήσει αυτή τη φορά σε κεντρική, ανοιχτή συγκέντρωση στο Ηράκλειο.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 7:30 μεθαύριο Πέμπτη το απόγευμα σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<