Κεγκέρογλου: Να μην δοθεί λευκή επιταγή σε κανέναν

Κεγκέρογλου: Να μην δοθεί λευκή επιταγή σε κανέναν

3 Ιουλίου 2019

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΚΙΝΑΛ, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου («Απολύτως Σχετικό»), στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

«Δεν επιτεύχθηκε καλή συμφωνία με την Β. Μακεδονία» είπε ο κ. Κεγκέρογλου «Δεν είχε διαμορφωθεί εθνική γραμμή, δεν υπήρχε μια συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα. Δεν αξιοποιήθηκε όσο έπρεπε η ενδιάμεση συμφωνία. Πιστεύω ότι ήταν λάθος ο τρόπος που διαπραγματεύτηκε η Κυβέρνηση. Οι διαπραγματευτές οι δικοί μας στην ουσία πίστευαν στο δίκιο του απέναντι. Αλλά και η ΝΔ κινήθηκε με βάση το κριτήριο του πολιτικού κόστους και όχι με βάση αυτά που είχε διατυπώσει όπως αποκαλύπτεται ο προκάτοχος του κ. Μητσοτάκη ο κ. Καραμανλής» τόνισε.

Για τις εξελίξεις σχετικά με τους επικεφαλής της Ε.Ε. ο κ. Κεγκέρογλου επεσήμανε ότι «αν στην Ευρώπη δεν υπάρξει συνεννόηση η οποία να δίνει την κατεύθυνση της προοπτικής αυτό θα αποβεί εις βάρος των κρατών αλλά και των λαών. Όταν στις ευρωεκλογές συζητάμε τα εθνικά θέματα και δεν συζητάμε τη νέα ευρωπαϊκή στρατηγική, τότε δεν υπάρχει και η δυναμική που θα αλλάξει τα πράγματα».

Όσον αφορά το διακύβευμα των προσεχών εκλογών ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «το διακύβευμα είναι να μην υπάρξει λευκή επιταγή σε κανέναν γιατί αυτό θα είναι αρνητικό για τους πολίτες. Δεν αρκεί η αλλαγή προσώπων χρειάζεται αλλαγή πολιτικής». Τέλος για το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου ο κ. Κεγκέρογλου εξήγησε ότι το ΚΙΝΑΛ «είναι εναντίον της απλής αναλογικής αλλά και εναντίον του σημερινού συστήματος. Είναι υπερβολικό το μπόνους των 50 εδρών. Θα πρέπει το μπόνους των εδρών να μην ξεπερνάει τις 25 με 30 έδρες» είπε χαρακτηριστικά.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<