«Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ηράκλειο: Σημαιάκη-Τσαντηράκη οι γυναίκες της τελευταίας στιγμής

«Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ηράκλειο: Σημαιάκη-Τσαντηράκη οι γυναίκες της τελευταίας στιγμής

13 Ιουνίου 2019 0 σχόλια

Μετά από διαβουλεύσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων, «κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο και σύντομα θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Voucher Ergasia, η έκπληξη της τελευταίας στιγμής είναι η είσοδος της Εύας Σημαιάκη και της Ελένης Τσαντηράκη, αμφότερες ήταν στο πλευρό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις γυναίκες βρίσκεται επίσης, όπως αναμενόταν, το όνομα της πρώην αντιπεριφερειάρχη Θεανώς Βρέντζου-Σκορδαλάκη και της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας Νικολέτας Σφακιανάκη.

Στους άνδρες, «κόπησε» ο Γιώργος Επιτροπάκης, ενώ οι λοιπές επιλογές ήταν οι αναμενόμενες. Πέραν του Λευτέρη Αυγενάκη, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα βρίσκονται ο πρώην βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Ανδρέας Στρατάκης, ενώ την 7άδα των ανδρών θα πλαισιώσουν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Πιο αναλυτικά, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ηράκλειο:

Άνδρες:

Αυγενάκης Λευτέρης
Σενετάκης Μάξιμος
Πασπάτης Γρηγόρης
Τζώρτζογλου Νίκος
Στρατάκης Ανδρέας
Ροκαδάκης Γρηγόρης
Ματαλιωτάκης Γιώργος

Γυναίκες:

Βρέτζου Θεανώ
Σφακιανάκη Νικολέτα
Σημαιάκη Εύα
Τσαντηράκη Ελένη

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<