Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχω έτοιμη την κυβέρνηση, ορκίζεται την Τρίτη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχω έτοιμη την κυβέρνηση, ορκίζεται την Τρίτη

5 Ιουλίου 2019

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, μιλώντας για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν μπορώ να προεξοφλήσω το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα ήταν αλαζονικό να πω στους πολίτες ότι η εκλογή έχει τελειώσει. Διακυβεύεται η ισχυρή εντολή και ποια κόμματα θα μπουν στη Βουλή», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τόνισε ότι πρέπει να μειώσουμε τους στόχους για το πλεόνασμα. «Καλούμαστε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία μας», είπε και πρόσθεσε:

«Ήδη οι αγορές μάς εμπιστεύονται. Το χρέος μας θα αποπληρωθεί από την ανάπτυξη, όχι από την υπερφορολόγηση. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να πείσω τους εταίρους μας για τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος. Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ανοχής και θα κινηθούμε πολύ γρήγορα την επόμενη ημέρα. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια νέα ευημερία, ευημερία για όλους. Είπε ακόμα ότι λέει στους επιχειρηματίες ότι θα μειώσει τους φόρους αλλά πρέπει κι εκείνοι να φροντίσουν τους εργαζόμενους. Πρόσθεσε ότι ήδη έχει στο μυαλό του πρόσωπα που θα στελεχώσουν την επόμενη κυβέρνηση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<