ΜέΡΑ 25: Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ο Ψαραντώνης

ΜέΡΑ 25: Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ο Ψαραντώνης

6 Ιουνίου 2019

Στην πρώτη θέση θα είναι η Πέπη Ρηγοπούλου, ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέα πολλών βιβλίων σχετικά με τον πολιτισμό, την τέχνη, την ψυχανάλυση κ.α.

Στις υπόλοιπες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας ανακοινώθηκαν οι:

Νένα Βενετσάνου, Ελληνίδα συνθέτρια και τραγουδίστρια, γνωστή για την συνεργασία της με τον Νίκο Μαμαγκάκη αλλά και τον Μίκη Θεοδωράκη.

Γιώργος Μανιώτης Γιώργος Μανιώτη, ποιητή, συγγραφέα και σκηνοθέτη.

Τάκης Μίχας, γνωστός δημοσιογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελευθεροτυπία, Καθημερινή, Βήμα) αλλά και του ξένου τύπου (Weekend-Avisen, Wall Street Joyrnal Europe κ.α).

Λίτσα Αλεξάκη, υπάλληλο καθαρισμού, συμμετείχε στο κίνημα κατά των απολύσεων στο Υπουργείο Οικονομικών.


Ψαραντώνης Ξυλούρης, γνωστός τραγουδοποιός, αδελφός του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη.

Παράλληλα, το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε δύο επιπλέον ονόματα που θα ριχτούν στην εκλογή μάχη ζητώντας τον σταυρό των Αθηναίων πολιτών. Αυτοί είναι οι:

• Κρίττων Αρσένης – Ο βραβευμένος περιβαλλοντολόγος και ακτιβιστής της κοινωνικής οικολογίας, με γόνιμη προϋπηρεσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου
ήταν ευρωβουλευτής την περίοδο 2009-2014, θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών των Δυτικών Προαστίων (Β2 εκλογικής περιφέρεια) της Αθήνας

• Στάθης Σταυρόπουλος – Ο γνωστός και αγαπημένος μας ΣΤΑΘΗΣ, ο σκιτσογράφος και δημοσιογράφος με αγώνες δεκαετιών, θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών της Α’ Αθηνών

Με τους νέους και παλαιότερους συνοδοιπόρους, το ΜέΡΑ25 εμπεδώνει τον πολιτικό πολιτισμό στη βάση προγραμματικού λόγου, μακρυά από διχασμούς, διχόνοιες και δαιμονοποίηση αντιπάλων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<