Ο Τσίπρας για τη σχέση Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου

Ο Τσίπρας για τη σχέση Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου

28 Ιουνίου 2019

Με έναν πολύ χαριτωμένο και γλυκό τρόπο τοποθετήθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Αλέξης Τσίπρας για τη σχέση που διατηρούν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου, την οποία αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε μία αντισυμβατική συνέντευξή της.

Μιλώντας στο Open και την Έλλη Στάη, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε αν… έβαλε το ζευγάρι να τσακωθεί επειδή επέλεξε να ρίξει στη μάχη του σταυρού τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και κράτησε στην δεύτερη και εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας την Έφη Αχτσιόγλου. «Το κυνήγι του σταυρού είναι το βάπτισμα του πυρός για κάθε πολιτικό. Αν επέλεξα κάτι δύσκολο, το επέλεξα για την κυρία Αχτσιόγλου, όχι για τον κ. Τζανακόπουλο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, για να προσθέσει: «Νομίζω ότι η επιλογή για τον Δημήτρη (σ.σ.: Τζανακόπουλο) ήταν σωστή και θα αποδειχθεί σοφή», πρόσθεσε. «Δεν βάλατε δηλαδή το ζευγάρι να τσακωθεί;», ρώτησε η δημοσιογράφος. «Οχι, μην ανησυχείτε», κατέληξε με πλατύ χαμόγελο ο πρωθυπουργός.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<