Ψήφισε ο Ανδρέας Στρατάκης – Το μήνυμα του για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ψήφισε ο Ανδρέας Στρατάκης – Το μήνυμα του για το εκλογικό αποτέλεσμα

7 Ιουλίου 2019

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σήμερα το πρωί στη Ροδιά ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Στρατάκης.
Ο κ. Στρατάκης αμέσως μετά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή μέρα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας, γιατί οι πολίτες αποφασίζουν, σε μια εκλογική διαδικασία που αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων.
Έχουμε υποχρέωση να ψηφίσουμε ανθρώπους που θα αγωνιστούν για να βγει η χώρα από το αξιακό, οικονομικό και αναπτυξιακό τέλμα. Έχουμε υποχρέωση για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους Ηρακλειώτες, όλους τους Κρητικούς, τους ίδιους μας τους εαυτούς και φυσικά τα παιδιά μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και με αίσθημα ευθύνης να ψηφίσουμε.
Καλώ τους Ηρακλειώτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και εύχομαι να είμαι μέσα στις επιλογές τους, για να έχει το Ηράκλειο μια «καθαρή» και δυνατή φωνή στη Βουλή.
Γιατί το Ηράκλειο αξίζει πολλά περισσότερα και είμαι βέβαιος πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη χώρα σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<