Σενετάκης: “Ενωμένοι μπορούμε” σημαίνει να ενωθούν οι γενιές των Ελλήνων

Σενετάκης: “Ενωμένοι μπορούμε” σημαίνει να ενωθούν οι γενιές των Ελλήνων

2 Ιουλίου 2019

Μήνυμα ενότητας των γενεών έστειλε ο Μάξιμος Σενετάκης στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας μπροστά στο Ιατρικό Κέντρο.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου ρίσκαρε ανοικτή συγκέντρωση την ώρα που δίπλα μιλούσε ο Πρωθυπουργός και στην πλατεία Κορνάρου ο Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά η επιλογή του τον δικαίωσε. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε γέμισε την μικρή πλατεία, δείχνοντας ότι ο κ. Σενετάκης έχει δυναμική.

Παρουσία του γενικού γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Καρκανάκη, ο Μάξιμος Σενετάκης άρθρωσε την ομιλία του γύρω από το κεντρικό μήνυμα της ΝΔ “Ενωμένοι Μπορούμε” εξηγώντας γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε αυτό το μήνυμα. Σε τι πρέπει να ενωθούν οι Έλληνες και ποιοι να ενωθούν.

Η ανάγκη ενότητας προέκυψε όχι μόνο γιατί όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι πετυχαίνουν, αλλά γιατί υπήρξε μια κυβέρνηση της οποίας στρατηγική επιλογή ήταν ο διχασμός. Για αυτό και οι Έλληνες πρέπει να ενωθούν σε ένα εθνικό αφήγημα, ένα όνειρο. Και αυτό είναι να κάνουν την Ελλάδα καλύτερη, να διακρίνεται και να ξαναγίνει σημείο αναφοράς. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να ενωθούν οι γενιές. “Η ενότητα ξεκινά από το σπίτι μας. Αν δεν έχουμε ομόνοια και ενότητα στο σπίτι μας, για ποια ενότητα της χώρας μπορούμε να μιλάμε διερωτήθηκε ο κ. Σενετάκης και ζήτησε να στηρίξουν μια κυβέρνηση αποφασισμένη να κάνει μεταρρυθμίσεις που όλες οι προηγούμενες δεν έκαναν από το φόβο του πολιτικού κόστους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<