Στα χωριά του Δήμου Βιάννου ο Ανδρέας Στρατάκης

Στα χωριά του Δήμου Βιάννου ο Ανδρέας Στρατάκης

18 Ιουνίου 2019

Με στόχο να βρεθεί κοντά στους κατοίκους του Δήμου Βιάννου, ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Στρατάκης επισκέφθηκε το μαρτυρικό Δήμο του νότιου άκρου του Νομού Ηρακλείου.

Ο κ. Στρατάκης, μέσα από την επίσκεψη του στη Βιάννο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των φορέων, των Συλλόγων και απλούς κατοίκους και να συζητήσει μαζί τους για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής βρέθηκε στον Ομαλό Βιάννου, όπου μετείχε στη Θεία Λειτουργία και στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των πεσόντων κατά την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης που κορυφώθηκε τον Σεπτέμβριο του 1943 στην Βιάννο, αλλά και στη Φύση.
Αμέσως μετά ο κ. Στρατάκης, επισκέφτηκε διαδοχικά τα χωριά της Σύμης, του Αμιρά, της Άρβης, του Κερατόκαμπου, του Χόνδρου και της Άνω Βιάννου.

Στη διάρκεια των συνομιλιών του τέθηκαν επί τάπητος καίρια και άλυτα ζητήματα του Δήμου, μέσα στα οποία είναι η ανάγκη για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, η βελτίωση των δομών, των υποδομών και των υπηρεσιών, αλλά και η στήριξη του πρωτογενή τομέα.

Ο κ. Στρατάκης αφού τόνισε πως η επαφή με τους κατοίκους του Δήμου, αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία για ουσιαστικές επαφές και καταγραφή των προβλημάτων σε υποδομές, δομές και υπηρεσίες, τα οποία ταλανίζουν την τοπική κοινωνία, επισήμανε πως χρέος όλων και ειδικά των κυβερνώντων είναι η ύπαρξη ενός σχεδίου ρεαλιστικού και υλοποιήσιμου, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση σε κάθε επίπεδο για το μαρτυρικό Δήμο της Βιάννου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<