Στα “Πλαστικά Κρήτης” ο Νίκος Τζώρτζογλου

Στα “Πλαστικά Κρήτης” ο Νίκος Τζώρτζογλου

5 Ιουλίου 2019

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας “Πλαστικά Κρήτης” στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου επισκέφθηκε υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου.

Τον κ.Τζώρτζογλου υποδέχθηκε ο δημιουργός και ιδιοκτήτης της εταιρείας Γιάννης Λεμπιδάκης ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία και τις δραστηριότητες της δυναμικής Κρητικής εταιρείας που έχει επεκτείνει τον κύκλο εργασιών της σε όλο κόσμο.

Ο υποψήφιος ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου και είδε τους χώρους όπου παράγονται τα εκλεκτά προϊόντα του νησιού μας που εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Ο κ.Λεμπιδάκης ευχήθηκε στον κ.Τζώρτζογλου καλή επιτυχία στο νέο βήμα του στον πολιτικό στίβο, ενώ ο υποψήφιος από την πλευρά του δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν Κρητικές επιχειρήσεις που μπορούν με αξιώσεις όχι μόνο να ανταγωνίζονται τις επιχειρήσεις του εξωτερικού αλλά και να τις ξεπερνούν.

“Είναι σημαντικό -τόνισε ο κΤζώρτζογλου – για την εθνική οικονομία, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την αύξηση της απασχόληση να ενισχυθεί η υγιής επιχειρηματικότητα ώστε να επεκταθεί ακόμα περισσότερο και να προσφέρει ακόμα περισσότερα”.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<