Στη λαϊκή αγορά του Πύργου ο Νίκος Τζώρτζογλου

Στη λαϊκή αγορά του Πύργου ο Νίκος Τζώρτζογλου

26 Ιουνίου 2019

Αγκαλιές, χειραψίες αλλά και σημαντικές συζητήσεις περίμεναν τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Τζώρτζογλου κατά την επίσκεψη του στη λαϊκή αγορά του Πύργου.

Γνωστός στην περιοχή έγινε δεκτός με ενθουσιασμό καθώς πολλοί ήταν οι πολίτες που ήθελαν να τον πλησιάσουν, να του σφίξουν το χέρι και να συζητήσουν μαζί του.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου από την πλευρά του άκουσε παραγωγούς και εμπόρους που συμμετείχαν στην λαϊκή και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αναφερόμενος σε όσα αποκόμισε από την επίσκεψη του στη λαϊκή ο υποψήφιος δήλωσε: “είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός του τόπου μας, που στο παρελθόν αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας του νησιού μας. Σήμερα αυτός ο πληθυσμός δίνει σκληρή μάχη επιβίωσης επηρεαζόμενος από τις γενικότερες συνθήκες αλλά και από τις επιλογές της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως μου ανέφεραν οι παραγωγοί το καλλιεργητικό κόστος έχει ανέβει στα ύψη ενώ οι τιμές των προϊόντων παραμένουν καθηλωμένες.

Τους ενημέρωσα για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που στόχο έχει όχι μόνον τη στήριξη του αγροτικού πληθυσμού αλλά και τη δημιουργία προοπτικής εργασίας και ζωής για τους νέους μας στην ύπαιθρο”.

Επίσης ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τα χωριά ….. και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<