Στη Ν. Αλικαρνασσό ο Μανώλης Αλιφιεράκης

Στη Ν. Αλικαρνασσό ο Μανώλης Αλιφιεράκης

26 Ιουνίου 2019

Στη Ν. Αλικαρνασσό ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μανώλης Αλιφιεράκης.


Με ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Αλικαρνασσού συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μανώλης Αλιφιεράκης, ο οποίος δέχθηκε τις θερμές ευχές τους για την εκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


«Βρισκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από την παρατεταμένη οικονομική κρίση και είμαστε εδώ για να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια των προοδευτικών δυνάμεων, ώστε η χώρα μας να ολοκληρώσει το σχέδιο επιστροφής σε ρυθμούς ανάπτυξης και ευημερίας» ανέφερε ο Μανώλης Αλιφιεράκης.


Με την ιδιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο Μανώλης Αλιφιεράκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες και τα επανειλημμένα ταξίδια του στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επιτευχθεί η είσοδος της Κρήτης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και να μειωθεί από την 1η Ιουλίου 2019 το κόστος ακτοπλοϊκής μεταφοράς προϊόντων από και προς την Κρήτη, με σημαντικά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Κάλεσε μάλιστα όλους τους παρευρισκόμενους να βρεθούν την Παρασκευή 28/6 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα.

«Είναι υποχρέωσή μας να διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες λειτουργίας για τις επιχειρήσεις του τόπου μας και αυτό κάνουμε με κάθε ευκαιρία» επισήμανε ο κ. Αλιφιεράκη και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα προς τους  αρμόδιους φορείς για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, τη στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Κρήτης, αλλά και τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, μέσα από το H2B HUB που δημιούργησε το Επιμελητήριο Ηρακλείου  και βοηθάει να υλοποιηθούν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<