Στο πλευρό του Στρατάκη οι πολίτες…

Στο πλευρό του Στρατάκη οι πολίτες…

30 Ιουνίου 2019

Η βόλτα του Ανδρέα Στρατάκη, υποψήφιου Βουλευτή Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, στο παζάρι του Τυμπακίου, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο κ. Στρατάκης, επισκέφθηκε τo αστικό κέντρο της Μεσαράς την ημέρα του παζαριού, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, τους παραγωγούς και τους εμπόρους της λαϊκής αγοράς.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του έγινε αποδέκτης πολλών θετικών σχολίων για την υποψηφιότητα του και τον αγώνα που πραγματοποιεί με φόντο την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του είπαν ότι χαίρονται για την υποψηφιότητα του καθώς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλά την ίδια γλώσσα με εκείνους και καταλαβαίνει σε απόλυτο βαθμό τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Θετικά μηνύματα, τα οποία έλαβε και στη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε αμέσως μετά στα χωριά της Πάνω Ρίζας, αλλά και άλλων χωριών της Μεσαράς.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<