Το Μαλεβίζι και η «θερμή» υποδοχή στον Ανδρέα Στρατάκη

Το Μαλεβίζι και η «θερμή» υποδοχή στον Ανδρέα Στρατάκη

5 Ιουλίου 2019

Για δεύτερη μέρα, ο κ. Ανδρέας Στρατάκης, υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, συνεχίζει την περιοδεία του στον τόπο καταγωγής του, στον οποίο ζει και δραστηριοποιείται ο ίδιος και η οικογένεια του, το Μαλεβίζι.

Ο κ. Στρατάκης, επισκέπτεται σήμερα το Φόδελε, την Αγία Πελαγία, τα Καλέσσα, τις Κορφές, το Λουτράκι και το Σάρχο. Ενώ το απόγευμα θα μεταβεί σε Τσαλικάκι, Αμμουδάρα και Γάζι.

Στη διάρκεια και των επισκέψεων του ο κ. Στρατάκης έχει επαφές με τους συνδημότες του, με επιχειρηματίες, τους προέδρους των Κοινοτήτων, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και αγροτικούς φορείς, ενώ η παρουσία του σε κάθε χωριό τυγχάνει «θερμής» υποδοχής από τους συμπολίτες του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συναντήσεις και τις επαφές του με τον κόσμο, δεν είναι λίγες οι στιγμές χαράς, με τους πολίτες να εκφράζουν την εκτίμηση τους στον υποψήφιο Βουλευτή και τον ίδιο να νιώθει την αγάπη τους στο πρόσωπο του.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<