Τους πρώτους υποψηφίους παρουσίασε ο Πέτρος Ινιωτάκης

Τους πρώτους υποψηφίους παρουσίασε ο Πέτρος Ινιωτάκης

12 Απριλίου 2019

Τα πρώτα ονόματα του κοινού ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου παορυσίασαν την Παρασκευή οι δημοτικές παρατάξεις «Συν+Πράξη Δημοτών» και «Άμεση Δημοκρατία».

Ο Πέτρος Ινιωτάκης, κατά την ομιλία του, τόνισε: «Σήμερα η Άμεση Δημοκρατία και η συνΠΡΑΞΗ Δημοτών Ηρακλείου παρουσιάζουν τους πρωταγωνιστές της πόλης μας. Τους πρώτους 41 υποψήφιους, με τους οποίους αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τα όνειρά μας και τα οράματά μας και να παρακινήσουμε όλους τους Ηρακλειώτες να μπουν σε ένα όμορφο, συλλογικό αγώνα για την πόλη μας.

Η πόλη δεν θα αλλάξει μόνη της. Η πόλη θα αλλάξει όταν το αποφασίσουμε όλοι μαζί, όταν μπούμε στον αγώνα όλοι μαζί. Έχουμε 41 ήρωες, απλούς πολίτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ανθρώπους που πιστεύουν ότι αξίζουμε μία πόλη καλύτερη. Μία έξυπνη, μία πράσινη, μία ανθρώπινη πόλη, η οποία θα γίνει πραγματικότητα μέσα από την δικιά τους συμμετοχή. Ουσιαστικά, σήμερα ξεκινά ένας όμορφος αγώνας, που δεν έχουμε αντιπάλους τους άλλους συνυποψηφιους και τις άλλες παρατάξεις. Για εμάς είναι συναθλητες, είναι συνεταίροι όλοι οι συνυποψηφιοι, σε ένα αγώνα για την πόλη μας.

Για τη συνεργασία του με την Άμεση Δημοκρατία, ο κ. Ινιωτακης είπε: «Μας συνδέουν πολλοί αγώνες, τέσσερα χρόνια, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μας συνδέουν οι κοινωνικοί αγώνες που δώσαμε τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων. Αποφασίσαμε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα για την πόλη να ενώσουμε δυνάμεις. Θέλουμε να καλέσουμε κοντά μας κι άλλες συλλογικότητες κι άλλους εθελοντικους φορείς. Όλους όσους πιστεύουν ότι μπορούμε να αλλάξουμε το Ηράκλειο και να κάνουμε την πόλη μας όπως της αξίζει».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<