Βατσινά: Ενίσχυση στην ΕΛ.ΑΣ. αν, πραγματικά, επιθυμούμε μια ευνομούμενη κοινωνία

Βατσινά: Ενίσχυση στην ΕΛ.ΑΣ. αν, πραγματικά, επιθυμούμε μια ευνομούμενη κοινωνία

2 Ιουλίου 2019

Στο Αστυνομικό Μέγαρο, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και το Λιμάνι, σήμερα, η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το «Κίνημα Αλλαγής».

Στον απόηχο της χθεσινής εκδήλωσης για τον Ανδρέα Παπανδρέου, στο Αρκαλοχώρι, με ομιλήτρια την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συνεχίζει τις περιοδείες και τις συναντήσεις της η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου, Ελένη Βατσινά.

Το πρωί, στο λιμάνι, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και τον ΟΛΗ, ενώ επίσης συζήτησε με εκπροσώπους των λιμενεργατών τα εργασιακά προβλήματα του κλάδου αλλά τις προοπτικές της ανάπτυξης μέσω των λιμανιών. Κατόπιν, στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μανώλη Χαχλιούτη και τον διευθυντή Γιώργο Χαλεπάκη, με τους οποίες συζήτησε την εξέλιξη των οδικών μεταφορών και τις δυσκολίες που καταγράφονται λόγω των ελλειπών υποδομών σε ό,τι αφορά στο οδικό δίκτυο. «Αιχμή του δόρατος αποτελεί, σε πρώτο χρόνο ο ΒΟΑΚ, ωστόσο δε θα πρέπει να παραγνωρίζουμε την αναγκαιότητα σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου τόσο στο νότιο άξονα, όσο και στην κάθετη σύνδεση» – ανέφερε σε δήλωσή της, η Ελένη Βατσινά.

Το μεσημέρι, η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το «Κίνημα Αλλαγής» βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, Νίκο Σπυριδάκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου, Γιώργο Πικράκη, συζητώντας τις σημαντικές αλλαγές που φέρνει ο νέος ποινικός κώδικας που από χθες είναι σε ισχύ αλλά και θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία προκύπτουν τόσο από την υποστελέχωση όσο και από την έλλειψη εξοπλισμού.

«Αν θέλουμε να μιλάμε για μία ευνομούμενη κοινωνία, με πολίτες που θα αισθάνονται και θα είναι ασφαλείς, οφείλουμε να ενισχύσουμε με προσωπικό τις υπηρεσίες της Αστυνομίας και φυσικά το κράτος να παρέχει τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό στους ανθρώπους που με αυταπάρνηση διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα, καθημερινά, στη διαρκή μάχη με την παραβατικότητα και το έγκλημα» – τόνισε η Ελένη Βατσινά.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<