Κόνσολας: Η κυβέρνηση εργάζεται για την επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Κόνσολας: Η κυβέρνηση εργάζεται για την επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

10 Δεκεμβρίου 2019

Μήνυμα πως η κυβέρνηση εργάζεται για το θέμα της επαναφοράς του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά έστειλε ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, απαντώντας στο αίτημα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Όπως είπε «δεν είναι χαμένη υπόθεση, η κυβέρνηση εργάζεται για το θέμα στα διεθνή fora», απαντώντας στο αίτημα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Σε συνάντηση του δ.σ. της ΕΣΕΕ με τον υφυπουργό, οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου πρότειναν σειρά μέτρων στην κατεύθυνση της συνολικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, επ’ ωφελεία και των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων και των τοπικών κοινωνιών.

Σε αυτά περιλαμβάνονται η προώθηση-διαφήμιση των τοπικών προϊόντων με την προσθήκη του «shopping» στην εμπειρία των επισκεπτών, η στήριξη του θεσμού των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών υποδοχής των τουριστών και του δικτύου μεταφορών σε όλη τη χώρα, η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της κρουαζιέρας για την εμπορική αγορά στον Πειραιά και σε άλλα λιμάνια της χώρας, κά.

Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του υπουργείου, που αποσκοπούν στην ενίσχυση του κύκλου εργασιών στην αγορά και την ενδυνάμωση της εικόνας του ελληνικού τουρισμού, με προώθηση των θεματικών μορφών τουρισμού και τους 12 μήνες του χρόνου και καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού προς τους επισκέπτες της κρουαζιέρας εστιασμένη στα τοπικά ελληνικά προϊόντα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<