Μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη του Μητσοτάκη

Μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη του Μητσοτάκη

8 Οκτωβρίου 2019

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο καλεσμένος της πρεμιέρας της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η εκπομπή επιστρέφει μετά το 2003 οπότε και ολοκλήρωσε τον 12ετη κύκλο της στην τηλεόραση του Mega. Από το στούντιο είχαν περάσει μεγάλα ονόματα της εγχώριας και παγκόσμιας showbiz αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Το «Ενώπιος Ενωπίω» επιστρέφει στις οθόνες μας τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου. Καλεσμένος της πρεμιέρας θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Ο πρωθυπουργός κ.Κυριάκος Μητσοτάκης,την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου,στις 23:45,στην πρώτη συνέντευξή του μετά τις εκλογές,στο Ενώπιος-Ενωπίω και στον Αντέννα! Μια αυτοβιογραφική συνέντευξη-εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή,από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα! Συντονιστείτε!» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<