Μιχαλολιάκος: Δεν έδωσα εγώ εντολή για τη δολοφονία Φύσσα

Μιχαλολιάκος: Δεν έδωσα εγώ εντολή για τη δολοφονία Φύσσα

6 Νοεμβρίου 2019

Αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό του φασίστα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατά την απολογία του, που ολοκληρώθηκε, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, δίνοντας… χρώμα ελληνικό στον χαιρετισμό.

«Αυτός δεν ήταν ο επίσημος χαιρετισμός της Χρυσής Αυγης. Θεωρώ αυτό το χαιρετισμό ελληνικό. Φασίστας δεν είμαι σε καμία περίπτωση» είπε ο Νίκος Μιχσλολιακος, ο οποίος κατά την έναρξη της απολογίας του δήλωσε αθώος.

«Δηλώνω αθώος για τις κατηγορίες. Θέλω να δηλώσω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, από γενέσεως του ελληνικού κράτους, κάθεται στο εδώλιο πολιτικός αρχηγός για πράξεις ενός οπαδού του κόμματος» ανέφερε.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος δήλωσε εθνικιστής, απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας, αρνήθηκε ότι έδωσε εντολή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Εγώ δεν έδωσα καμία εντολή να γίνει δολοφονία. Το κόμμα δεν έπρεπε να αναμειχθεί με αυτή. Εγώ δεν έχω καμία σχέση. Δεν είμαι μασκαράς. Εθνικιστής δήλωνα και δηλώνω» είπε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<