Ο Σωκράτης Βαρδάκης στις εκδηλώσεις για την Μάχη της Κρήτης

Ο Σωκράτης Βαρδάκης στις εκδηλώσεις για την Μάχη της Κρήτης

21 Μαΐου 2019

Με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Μάχη της Κρήτης, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, παρευρέθηκε στην δοξολογία που τελέστηκε στον Άγιο Μηνά, ενώ στη συνέχεια παρέστη στην τελετή στο Μνημείο της Μάχης της Κρήτης, καταθέτοντας στεφάνι.

Ο κ. Βαρδάκης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «η Μάχη της Κρήτης αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τον αγώνα που όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε για τον άνθρωπο και τη δημοκρατία απέναντι στα φαντάσματα του παρελθόντος».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βαρδάκη:

«Η Μάχη της Κρήτης, αποτελεί επική μαρτυρία στην παγκόσμια ιστορία για το μεγαλείο της ανδρείας του Κρητικού λαού στον αγώνα για Ελευθερία, Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία. Η Κρήτη πλήρωσε πολύ υψηλό το τίμημα της γεωστρατηγικής της θέσης, αλλά και της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της. Είναι ιερό χρέος όλων μας να κρατάμε ζωντανή τη θυσία των προγόνων μας και να αγωνιζόμαστε με το ίδιο σθένος για δικαιοσύνη και δικαίωση.

Σήμερα, που σκιές φασισμού-ναζισμού απλώνονται ξανά πάνω από την χώρα και την Ευρώπη, η Μάχη της Κρήτης αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα για τον αγώνα που όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε για τον άνθρωπο και τη δημοκρατία απέναντι στα φαντάσματα του παρελθόντος.»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<