Ο Σωκράτης Βαρδάκης ζητά την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης Κρήτης

Ο Σωκράτης Βαρδάκης ζητά την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης Κρήτης

23 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Σωκράτης Βαρδάκης ζητά την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης Κρήτης με 50 άτομα που θα τεθούν στην υπηρεσία των Τμημάτων Τροχαίας.

Tη δέσμευση του Πρωθυπουργού για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης Κρήτης με 50 άτομα που θα τεθούν στην υπηρεσία των Τμημάτων Τροχαίας, αναδεικνύει με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει ο κ. Βαρδάκης βάσει της επιστολής των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Περιφέρειας Κρήτης, ο Πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, δεσμεύτηκε προσωπικά, τέλη Αυγούστου, για τη μετάθεση 50 ατόμων για την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης Κρήτης, ώστε να τεθούν στην υπηρεσία των Τμημάτων Τροχαίας, με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην Κρήτη.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την ανακοίνωση καμία έκτακτη μετάθεση δεν έχει γίνει προς ολόκληρη την Κρήτη, ενώ η μέθοδος των προσωρινών αποσπάσεων που επιχειρείται , δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτέλεσμα.

Ο κ. Βαρδάκης με την αναφορά του, ζητά από το Υπουργείο να εξετασθούν και να ληφθούν υπόψιν οι επισημάνσεις των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Περιφέρειας Κρήτης

Η Κρήτη πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο καθημερινά. Η ασφάλεια των μετακινήσεων αποτελεί επιτακτικό αίτημα όλων των κατοίκων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<