Ο Υφυπουργός που δεν ξεχνά τον τόπο του

Ο Υφυπουργός που δεν ξεχνά τον τόπο του

13 Ιουλίου 2019

«Το Ηράκλειο είναι ο τόπος μου και πάντα εδώ θα γυρνώ», έλεγε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης και σήμερα το επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά.

Αν κι έχουν περάσει τέσσερις μόλις μέρες από τότε που ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέλαβε Υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού με την πρώτη ευκαιρία έσπευσε να βρεθεί κοντά στους συμπατριώτες του που τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους βουλευτή σε ολόκληρη την Κρήτη.


Στο κέντρο της πόλης ο Ηρακλειώτης Υφυπουργός συναντήθηκε με τα στελέχη του πολιτικού του γραφείου, αλλά και με τον συνάδελφό του, επίσης Βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη, κάνοντας μια πρώτη συνάντηση συντονισμού των δράσεων τους, για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν με στόχο την αναπτυξιακή αναγέννηση του τόπου.


Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε, ωστόσο, είναι οι ιδιαίτερα θερμές, εγκάρδιες, θα έλεγε κανείς, αντιδράσεις των Ηρακλειωτών, που χαιρετούσαν κι αγκάλιαζαν τον Λευτέρη Αυγενάκη με χαμόγελο και ευχές για καλή δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<