Σήμερα στο Ηράκλειο η εκδήλωση της πρωτοβουλίας του Λευτέρη Αυγενάκη

Σήμερα στο Ηράκλειο η εκδήλωση της πρωτοβουλίας του Λευτέρη Αυγενάκη

4 Μαΐου 2019

Με μια ακόμα εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου συνεχίζεται στο Ηράκλειο η πρωτοβουλία του Γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, «Η Αλλαγή που Αξίζουμε».

Σε συνεχεία της προηγούμενης επιτυχημένης εκδήλωσης για τις ευρωεκλογές όπου συμμετείχαν 16 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα Σάββατο 4 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί η εκδήλωση «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη» στη οποία θα μετάσχουν 8 ακόμα υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της φιλελεύθερης Παράταξης.

Πιο αναλυτικά στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατία κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Κόμματος: Γιάννης Ανδρουλάκης, Νίκος Δούκας, Παύλος Ελευθεριάδης, Θοδωρής Καλαμπόκης, Βασιλική Λαζαράκου, Ελένη Παναγιωταρέα και Γιώργος Ξηραδάκης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Συγκρότημα «Αθηνά», αίθουσα Φουγάρο, (ΚΤΕΛ Ηρακλείου), Λεωφόρος Ικάρου 9, στο Ηράκλειο, στις 7:00 μ.μ.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<