Τι θα κάνει με τους διαγωνισμούς του ΒΟΑΚ που βρίσκονται σε εξέλιξη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Τι θα κάνει με τους διαγωνισμούς του ΒΟΑΚ που βρίσκονται σε εξέλιξη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

6 Σεπτεμβρίου 2019

Επαναφέρει στη Βουλή το θέμα συνέχισης και τελικά ολοκλήρωσης της κατασκευής ενός σύγχρονου και ασφαλούς ΒΟΑΚ ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χάρης Μαμουλάκης.

Με ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, κάνει εκτενή αναφορά στον σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησαν στη δημοπράτηση και την κατάθεση σχετικών προσφορών από κοινοπρακτικά σχήματα και οι οποίες έχουν ήδη εγκριθεί και αξιολογηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Εκφράζει επίσης την απορία του για τις προγραμματικές δηλώσεις του Κ. Καραμανλή με τις οποίες έκανε λόγο για «μια ιδέα με κάτι σκίτσα» τονίζοντας ότι η νέα κυβέρνηση σκοπεύει να επανεξετάσει την αρχιτεκτονική των τριών διαγωνισμών και να ξεκινήσει ξανά από το μηδέν. Κάτι που ακυρώνει τις άκρως αποτελεσματικές προσπάθειες των τελευταίων ετών και αναβάλλει την κατασκευή του πολύ σημαντικού έργου για όλη την Κρήτη.

«Η Κυβέρνηση της Ν.Δ., μέσω του κ. Κ. Καραμανλή, φαίνεται ότι ξαναβάζει στις καλένδες ένα από τα σημαντικότερα έργα για την Κρήτη, την κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς ΒΟΑΚ.» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Αυτό το οραματικό έργο που θα συνδέσει την Κρήτη απ’ άκρη σ’ άκρη προσφέροντας σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες οδήγησης, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μπαίνει σε στενά πλαίσια μικροκομματικών πολιτικών. Αν ο κ. Καραμανλής αδυνατεί να κατανοήσει την «αρχιτεκτονική» του έργου όπως ο ίδιος δήλωσε και διακρίνει μόνο «σκίτσα» και «ιδέες», είμαστε πρόθυμοι να του τα εξηγήσουμε αναλυτικότερα, ακόμα και να οδηγήσουμε μαζί αν το επιθυμεί, από τη Σητεία μέχρι το Καστέλι Κισσάμου. Ίσως τότε, κατανοήσει τη σπουδαιότητά του».

Την ερώτηση συνυπογράφει και ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<