Τριήμερη επίσκεψη Σπίρτζη στην Κρήτη

Τριήμερη επίσκεψη Σπίρτζη στην Κρήτη

23 Μαρτίου 2019

Τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ένα μήνα μετά το ταξίδι του για τις υπογραφές παραχώρησης του αεροδρομίου του Καστελίου.

Ο κ. Σπίρτζης θα επισκεφθεί την Κυριακή τα Χανιά, για να να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία αποκατάστασης των εκτεταμένων καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές του νομού Χανίων από την πρόσφατη θεομηνία.

Ανήμερα της εθνικής επετείου, ο κ. Σπίρτζης θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Μετά τη λήξη της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασηςο Χρήστος Σπίρτζης θα επιστρέψει στα Χανιά, όπου θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τις εργασίες αποκατάστασης των συνεπειών από τις φυσικές καταστροφές της 24ης και 25ης Φεβρουαρίου.

Μία ημέρα μετά, την Τρίτη 26 Μαρτίου, θα βρίσκεται και πάλι στο Ηράκλειο, όπου στην Περιφέρεια Κρήτης, θα προχωρήσει σε εκτενή ενημέρωση σχετικά με τους διαγωνισμούς που αφορούν στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<