Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Νομικά τεκμηριωμένες ενέργειες κατά της παράνομης αλιείας από Τούρκους ψαράδες στο Αιγαίο

Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Νομικά τεκμηριωμένες ενέργειες κατά της παράνομης αλιείας από Τούρκους ψαράδες στο Αιγαίο

13 Σεπτεμβρίου 2019

Σε νομικά τεκμηριωμένες ενέργειες, οι οποίες -σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών- θα αντιμετωπίζουν το σοβαρό πρόβλημα της ανεξέλεγκτης αλίευσης των Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο, θα προχωρήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, και η υφυπουργός, αρμόδια για την Αλιευτική Πολιτική, Φωτεινή Αραμπατζή, με μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Μέσης Αλιείας (ΠΕΠΜΑ) ετέθη το ζήτημα της πρακτικής που ακολουθούν Τούρκοι αλιείς, οι οποίοι εισέρχονται διαρκώς σε ελληνικά ύδατα ψαρεύοντας ανεξέλεγκτα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ζήτημα εισαγωγών αλιευμάτων από τρίτες χώρες, που τέθηκε από μέλη της διοίκησης της ΠΕΠΜΑ, ο κ. Βορίδης και η κ. Αραμπατζή διαβεβαίωσαν πως θα προχωρήσουν στις αναγκαίες κινήσεις, ώστε να αναγράφεται σαφώς τόσο η χώρα προέλευσης όσο και η ημερομηνία παραγωγής των αλιευμάτων στα συνοδευτικά έγγραφα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<