Η Sony ετοιμάζει το νέο PlayStation!

Η Sony ετοιμάζει το νέο PlayStation!

9 Οκτωβρίου 2018 0 σχόλια

O πρόεδρος της Sony επιβεβαίωσε πως η εταιρεία δουλεύει πάνω στον διάδοχο του PlayStation 4 καθώς η κουβέντα σχετικά με το αν οι παραδοσιακές κονσόλες έχουν μέλλον εντείνεται.

Την πληροφορία για την νέα κονσόλα την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Κενιτσίρο Γιοσίντα στους Financial Times, αν και αρνήθηκε να ονομάσει την μελλοντική κονσόλα της εταιρείας ως το «PlayStation 5».

Η τοποθέτηση τους προέδρου της Sony έρχεται σε μια στιγμή που η εταιρεία καλείται να αντιμετωπίσει τις αλλαγές στις προτιμήσεις του κοινού που έχουν οδηγήσει στην θεαματική αύξηση της αγοράς παιχνιδιών για smartphone που έχει φθάσει σε αξία τα 70 δισ. δολάρια.

Στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών κυκλοφορούν φήμες ότι η Sony μπορεί να σχεδιάζει ένα tablet που θα μπορεί να συνδέεται σε πολλαπλές συσκευές καθώς το online streaming των παιχνιδιών γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές και η εταιρεία αναζητεί περισσότερες συνέργειες μεταξύ των παιχνιδιών της και του κινηματογραφικού της τμήματος.

Ένα ακόμη σημείο στο οποίο υστερεί η Sony είναι τα eSports, μια αγορά που εκτιμάται ότι διαθέτει ένα κοινό 167 εκατ. ανθρώπων. Ειδικοί της αγοράς πιστεύουν ότι η Sony θα το διορθώσει αυτό στην επόμενη κονσόλα της, κάνοντας την αρκετά δυνατή για να διοργανώνει κορυφαίες εκδηλώσεις eSports.

Επαγγελματίες της βιομηχανίας παιχνιδιών που γνωρίζουν τα σχέδια της Sony για την μελλοντική της κονσόλα ανέφεραν στους Financial Times ότι σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις δεν σχεδιαζόταν κάποια μεγάλη διαφοροποίηση από το PS4, καθώς η αρχιτεκτονική θα παραμείνει η ίδια.

«H Sony λογικά θα θέλει να χρησιμοποιήσει την επιτυχημένη πλατφόρμα του PS4 για όσο περισσότερο γίνεται», αναφέρει ο Καζουνόρι Ίτο, αναλυτής της Ibbotson Associates Japan.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<