Αφήνουν το Facebook οι νέοι, στρέφονται στο Snapchat

Αφήνουν το Facebook οι νέοι, στρέφονται στο Snapchat

13 Φεβρουαρίου 2018 0 σχόλια

Από την ημέρα που βγήκε το Snapchat, η φήμη του άρχισε να εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και έγινε μεγάλη δύναμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , κοντράροντας ακόμα και το Facebook.

Το Facebook είναι στις ΗΠΑ ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, όμως η αλήθεια είναι ότι έχει χάσει πολλούς θαυμαστές, καθώς πολλοί νέοι επιλέγουν να χρησιμοποιούν το Snapchat, με αποτέλεσμα να μειωθεί η χρήση του Facebook.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σήμερα από το eMarketer, οι νέοι με ηλικία κάτω από 25 ετών στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο Snapchat.

Μείωση αναμένεται να υπάρξει αυτό το έτος στον αριθμό των χρηστών που χρησιμοποιούν το Facebook και συγκεκριμένα, στις ηλικίες από 12-17 ετών αναμένεται μείωση κατά 5,6% ενώ στις ηλικίες από 18 έως 24 ετών αναμένεται μείωση κατά 5,8%. Η eMarketer σχολίασε το γεγονός αυτό σε ανακοίνωση της λέγοντας: «Είναι η πρώτη φορά που η eMarketer προβλέπει μείωση των χρηστών του Facebook στην ομάδα 18-24» προσθέτοντας όμως ότι:  «…και φέτος για πρώτη φορά λιγότεροι από τους μισούς χρήστες του Διαδικτύου ηλικίας 12 ως 17 ετών θα χρησιμοποιούν το Facebοοk».

Το Snapchat σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα προσελκύσει  τους περισσότερους νέους και θα έχει γύρω στους 1,9 εκατομμύρια επιπλέον χρήστες ενώ το Facebook θα χάσει 2 εκατομμύρια χρήστες κάτω των 25 ετών.

Like Us On Facebook

 

 

Like Us On Facebook

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας