Διαθέσιμα σε όλους παιχνίδια στο Messenger σε Android και iOS

Διαθέσιμα σε όλους παιχνίδια στο Messenger σε Android και iOS

4 Μαΐου 2017

Μετά από 6 μήνες από την παρουσίαση των Instant Games στο Facebook Messenger, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανοίγει την πλατφόρμα σε όλους τους χρήστες του

Το Facebook ανακοίνωσε μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα Instant Games στο Facebook Messenger σε όλους τους χρήστες του, σε όλο τον κόσμο.

Η λειτουργία Instant Games διαθέτει για την ώρα 50 παιχνίδια όπως Pac Man, Space Invaders και Words with Friends, τα οποία ο χρήστης μπορεί να τα παίξει μέσα από το Facebook Messenger αν έχει Android και iOS συσκευή.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης προκειμένου να μπορέσει να παίξει κάποιο από τα παιχνίδια είναι απλά να κάνει αναβάθμιση της εφαρμογής και στη συνέχεια να ανοίξει μια συνομιλία και να πατήσει στο νέο εικονίδιο με το τηλεχειριστήριο όπου από εκεί θα μπορέσει να επιλέξει το παιχνίδι που θέλει.

Φυσικά όταν ο χρήστης παίξει ο συνομιλητής του στο Facebook Messenger, θα μπορεί να βλέπει το σκορ και αν θέλει θα μπορεί να παίξει και αυτός για να τον νικήσει.

Τέλος, το Facebook υποστηρίζει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα προστεθούν και πιο πολύπλοκα παιχνίδια και λειτουργίες για να κρατήσει το ενδιαφέρον των χρηστών του.

 

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<