Το Voucher Ergasia στο 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Τεχνολογίας. Ρεπορτάζ και συνεντεύξεις (video)

Το Voucher Ergasia στο 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Τεχνολογίας. Ρεπορτάζ και συνεντεύξεις (video)

2 Μαΐου 2017

Το Voucher Ergasia βρέθηκε στο 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Τεχνολογίας και σας το παρουσιάζει. Δείτε σε video το σχετικό ρεπορτάζ.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας -που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων- είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και τα σχολεία που συμμετέχουν σε αυτό.

Το 7ο Φεστιβάλ που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Σε αυτό, εκτός του Ηρακλείου, συμμετέχουν και οι παρακάτων πόλεις: Άγιος Νικόλαος, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πύργος Ηλείας, Ρόδος, Σύρος, Τρίκαλα, Φλώρινα και Χανιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή, στη διάρκεια του Φεστιβάλ, έγινε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των πόλεων, ενώ αναγνώστηκε χαιρετισμός από τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA ΑΠΟ ΤΟ 7ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

1 Σχόλιο έως τώρα

Ξεκινήστε μια συζήτηση

<