Γεμάτο ορθογραφικά λάθη το πρώτο βιογραφικό του ιδρυτή της Apple!

Γεμάτο ορθογραφικά λάθη το πρώτο βιογραφικό του ιδρυτή της Apple!

24 Φεβρουαρίου 2018 0 σχόλια

Ο Στιβ Τζομπς μπορεί να ήταν πανέξυπνος και ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες παγκοσμίως παρόλα αυτά το βιογραφικό του ήταν γεμάτο λάθη.

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένας άνθρωπος σαν τον Στιβ Τζομπς δεν θα είχε γράψει σωστά το βιογραφικό του; Μάλλον κανείς. Το 1973 ο μετέπειτα ιδρυτής της Apple, σε ηλικία 18 χρονών συμπλήρωσε μια μονοσέλιδη αίτηση που ο ίδιος σίγουρα δεν θα ήθελε να θυμάται, ωστόσο 45 χρόνια μετά η αξία της εκτιμάται γύρω στα 50.000 δολάρια!

Στην αίτηση υπήρχαν διάφορα λάθη, ορθογραφικά και συντακτικά. Στο πεδίο ονόματος γράφει: Steven Jobs ενώ στο πεδίο διεύθυνσης: Reed College, κολέγιο στο οποίο φοίτησε για λίγο καιρό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου δημοπρασιών RR της Βοστώνης, ο ίδιος ανέφερε στο βιογραφικό πως ήταν χαρισματικός στις τεχνολογίες και στο βιομηχανικό σχέδιο, ενώ τα είχε κάνει θάλασσα ακόμα και στο πεδίο «τηλέφωνο», γράφοντας «κανένα».

Ο Στιβ Τζομπς έφυγε από τη ζωή το 2011, σε ηλικία 56 ετών. Ήταν ένας δημιουργικός άνθρωπος και ίδρυσε με τον φίλο του Στίβεν Βόζνιακ μια από τις πιο γνωστές εταιρίες παγκοσμίως, την Apple.

Στην αίτηση που θα δοθεί στη δημοπρασία 8-16 Μαρτίου, περιλαμβάνονται επίσης αντικείμενα ποπ κουλτούρας, ένα τεχνικό εγχειρίδιο Mac OS X που υπογράφει ο ίδιος το 2001, αξίας 25.000 δολαρίων και ένα υπογεγραμμένο απόκομμα εφημερίδας του 2008, με φωτογραφία του Τζομπς και τίτλο «Νέο, γρηγορότερο iPhone θα πωλείται αντί 199 δολαρίων», αξίας 15.000 ευρώ.

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας