Ημέρα κοινότητας Facebook για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ημέρα κοινότητας Facebook για πρώτη φορά στην Ελλάδα

13 Απριλίου 2018 0 σχόλια

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε η Ημέρα κοινότητας Facebook (Facebook Community Day) στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα.

Στο Facebook Community Day βρέθηκαν Community Admins (διαχειριστές κοινοτήτων) από όλη τη χώρα, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν νέα εργαλεία για διαχειριστές ομάδων αλλά και για την τεχνολογία, προκειμένου να διαφυλάξουν με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα στο Facebook.

Διαχειριστές ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα συνδέθηκαν με άλλους διαχειριστές από διαφορετικές ομάδες, αντάλλαξαν απόψεις και συμμετείχαν σε ένα workshop πάνω στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, νέων εργαλείων και tips για ηγέτες κοινοτήτων.

Η Nicola Mendesohn, αντιπρόεδρος του Facebook για την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική, έδωσε το παρόν και ήταν βασικός ομιλητής της διοργάνωσης.

«Οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδεθούν, να μάθουν ο ένας με τον άλλο και να μοιραστούν εμπειρίες με άλλους ηγέτες της κοινότητας, καθώς και να ενημερωθούν από εμάς αναφορικά με τα προϊόντα που δημιουργούμε, ώστε να βοηθήσουμε στην ασφάλεια και υποστήριξη κοινοτήτων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ευκαιρίες στους δημιουργούς των κοινοτήτων για να μοιραστούν τα σχόλιά και τις εμπειρίες τους μαζί μας, ώστε να τους υποστηρίξουμε καλύτερα» δήλωσε η ίδια.

Ενώ πρόσθεσε: «Επιλέξαμε τα σημερινά θέματα με σκοπό να μπορέσουμε να παρέχουμε στους συμμετέχοντες ιδέες για το πώς να εμπλέξουν την κοινότητά τους, πώς να διαχειριστούν την κοινότητά τους και πώς να σκιαγραφήσουν το μέλλον και να μεγαλώσουν την κοινότητά τους».

 

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας