Το ΙΤΕ στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» της πλατείας Ελευθερίας

Το ΙΤΕ στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» της πλατείας Ελευθερίας

13 Δεκεμβρίου 2017

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ συμμετέχει για πρώτη χρονιά στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» του Δήμου Ηρακλείου ως χορηγός και δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ταξιδέψουν στον κόσμο των μαγικών Χριστουγέννων μέσω πρωτότυπων διαδραστικών εφαρμογών.

Στην είσοδο του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου», μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα συναντήσουν μία καινοτόμο διαδραστική και εικαστική σύνθεση, το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη με οδηγό τον Ρούντολφ τον τάρανδο με την κόκκινη μύτη. Ο Ρούντολφ, καλωσορίζει και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν βοηθοί του Άγιου Βασίλη και να μοιράσουν δώρα μέσα από ένα πρωτοποριακό εικονικό διαδραστικό ταξίδι πάνω από την πόλη του Ηρακλείου.

Στον ίδιο χώρο φιλοξενείται και το ηλεκτροκίνητο όχημα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου που κατασκεύασε το ΙΤΕ-ΙΠ στο πλαίσιο του έργου ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, το οποίο αποτελεί έργο στρατηγικού χαρακτήρα στο πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013» και περιλαμβάνει τρία διαδραστικά συστήματα με πληροφορίες για την πόλη του Ηρακλείου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<