Κέρδη για πρώτη φορά στην ιστορία του έκανε το Twitter

Κέρδη για πρώτη φορά στην ιστορία του έκανε το Twitter

9 Φεβρουαρίου 2018

Επιτέλους… κέρδη για το Twitter μετά από 5 χρόνια στο χρηματιστήριο.

Το Twitter είναι ένα από τα πιο γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο παρόλο αυτά δεν χρησιμοποιείται όσο το Facebook , το Instagram και το Snapchat.

Ιδρύθηκε το 2016 και το 2013 έκανε την είσοδο του στο χρηματιστήριο, κάτι που μόνο ζημιές έφερε για την εταιρία αφού κέρδος δεν υπήρχε πουθενά. Το twitter με δήλωση του είπε ότι το 2018 θα είναι η πρώτη χρονιά που θα υπάρξουν κέρδη κι έτσι έγινε. Η μετοχή της εταιρίας στο χρηματιστήριο σημείωσε άνοδο 12%, πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο τρίμηνο του 2017 εμφάνισε κέρδη 91 ,1 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ οι ζημιές από το τελευταίο τρίμηνο ανέρχονταν στο ποσό των 167,1 εκατομμυρίων δολαρίων

Η τιμή της μετοχής σήμερα είναι περίπου 30,2 δολάρια από 26 δολάρια που ήταν. Τα έσοδα από διαφημίσεις έφθασαν τα 644 εκατομμύρια δολάρια σημειώνοντας σε ετήσια βάση αύξηση 1%, ενώ τα έσοδα του κύκλου εργασιών στο τελευταίο τρίμηνο του 2017 έφτασαν τα 732 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή αύξηση 2% σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2016.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<