Κι όμως ένα… emoticon μπορεί να σε βάλει φυλακή!

Κι όμως ένα… emoticon μπορεί να σε βάλει φυλακή!

16 Μάϊου 2018 0 σχόλια

Με 6 μήνες φυλάκιση τιμωρήθηκε ένας άντρας από τον Βόλο, επειδή αντέδρασε με… φατσούλα που γελούσε (emoticon) σε δημοσίευση.

Κι όμως είναι αλήθεια, μια επαγγελματίας από τον Βόλο ανήρτησε την επιχείρηση της στον τοίχο της με τον άνδρα να «απαντά» στη δημοσίευση με φάτσα που γελούσε. Φαίνεται όμως ότι η γυναίκα δεν πήρε το ίδιο χιουμοριστικά το όλο θέμα καθώς το δέχτηκε ως συκοφαντική δυσφήμιση, θέτοντας τον άνδρα κάπως έτσι στο ειδώλιο του κατηγορούμενου.

Για να είμαστε ακριβείς, η γυναίκα είχε προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του συγκεκριμένου άνδρα και αυτή του η κίνηση λίγο καιρό αργότερα, θεωρήθηκε από το δικαστήριο ως παραβίαση δικαστικής απόφασης, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τιμωρηθεί με 6 μήνες φυλάκιση.

Το emoticon που γελούσε κάτω από την ανάρτηση της επαγγελματία θεωρήθηκε προσβλητικό και μειωτικό. Το δικαστήριο έκανε δεκτό ότι η φατσούλα αποτελεί εκδήλωση συμπεριφοράς και διάθεσης για τον χαρακτηρισμό της προσωπικότητας του άλλου, και κρίθηκε ότι η «απάντηση» αποτέλεσε αξιόποινη πράξη και συγκεκριμένα παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Like Us On Facebook

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας