Η LG «ψηφίζει» Κρήτη

Η LG «ψηφίζει» Κρήτη

15 Φεβρουαρίου 2017

Ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης βρίσκει στην ελληνική αγορά η LG και «ψηφίζει» Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως  η LG διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα -και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο της Κρήτης- την ετήσια εκδήλωσή παρουσίασης των νέων προϊόντων της για την ευρωπαϊκή αγορά.

Ο LG Europe InnoFest δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, μετά από μία χρονιά στη διάρκεια της οποίας η κορεατική εταιρεία ενίσχυσε εντυπωσιακά (πάνω από 30%) τις πωλήσεις της σε λευκές (οικιακές) συσκευές. Πλέον, εμφανίζεται να έχει την πρώτη θέση σε ψυγεία και πλυντήρια, όταν το σύνολο της αγοράς των λευκών έκλεισε με άνοδο 4%.

Στην τηλεόραση η κορεατική εταιρεία αύξησε 3% τον όγκο των πωλήσεων της σε ετήσια βάση, κατέχοντας μερίδιο πάνω από 30% σε τεμάχια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, συνολικά η ελληνική αγορά των ηλεκτρονικών ειδών έκλεισε το 2016 με άνοδο λίγο πάνω από 2%.

Σημειώνεται ότι τα περισσότερα βασικά μερίδια της LG Electronics στην ελληνική αγορά είναι ψηλότερα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών και όπως τονίζουν τα στελέχη της εταιρείας, παρά την οικονομική κρίση, τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα παρατηρείται αύξηση στις πωλήσεις premium συσκευών, με οδηγό την εξοικονόμηση ενέργειας στις λευκές συσκευές και την OLED τεχνολογία στις τηλεοράσεις.

Παράλληλα, η LG μίλησε στο Ηράκλειο και για την εξέλιξη στη δικτύωση των οικιακών συσκευών. Μέσα από διαλειτουργικές πλατφόρμες και ανοικτά πρωτόκολλα επικοινωνίας, με την ανάλυση δεδομένων μεγάλου όγκου και τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης να επιτρέπουν τη δημιουργία αξιόπιστων μοντέλων συμπεριφοράς, ώστε οι έξυπνες οικιακές συσκευές να προβλέπουν τις ανάγκες μας. Συνακόλουθο είναι και το ενδιαφέρον της LG για την περαιτέρω ανάπτυξη ρομποτικών οικιακών βοηθών ειδικών χρήσεων.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<