Φοιτήτρια έφτιαξε online χάρτη του Πανεπιστημίου Κρήτης! Τι δήλωσε στο Voucher Ergasia

Φοιτήτρια έφτιαξε online χάρτη του Πανεπιστημίου Κρήτης! Τι δήλωσε στο Voucher Ergasia

2 Απριλίου 2017

Η Χαρά Συνδικιώτου, φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας, έφτιαξε online χάρτη του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης διαθέτει δομές τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στο Ρέθυμνο. Η Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου στο Ρέθυμνο αποτελεί έναν «πονοκέφαλο» ειδικά για τους πρωτοετείς φοιτητές, αλλά και τους επισκέπτες.

Έτσι, μια φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας, η Χαρά Συνδικιώτου (φωτό) αποφάσισε να δημιουργήσει τον χάρτη της Πανεπιστημιούπολης με τις αίθουσες και τις υπηρεσίες ανά σχολή, ενώ δίδονται και χρήσιμες πληροφορίες όπως ιστοσελίδες, τηλέφωνα, ωράρια εξυπηρέτησης και άλλα, για φοιτητές και καθηγητές.

«Είπα να κάνω κάτι που θα μας βοηθήσει»

«Όταν ήρθα στο campus τον Οκτώβριο, είχα πρόβλημα να βρω τις αίθουσες, τη γραμματεία και άλλες υπηρεσίες. Το ίδιο πρόβλημα είχαν και συμφοιτητές, αλλά και καθηγητές», δηλώνει στο Voucher Ergasia και προσθέτει: «Ε, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπα να κάνω ένα χάρτη που θα μας βοηθήσει. Πήρα το εργαλείο της Google my maps και πέρασα όσες πληροφορίες είχα. Το πανεπιστήμιο και τα τμήματα έχουν διαθέσιμες ελάχιστες έως καθόλου πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Μου πήρε ένα τριήμερο να δω τις εγκαταστάσεις και να περάσω το υλικό στον χάρτη. Προς το παρόν, μόνο ο Τύπος έχει δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτό. Όχι το Πανεπιστήμιο».

Ο χάρτης είναι διαθέσιμος ΕΔΩ και ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει ποιες πληροφορίες θέλει να εμφανίζονται στην συσκευή του.

Στο email charasynd@gmail.com μπορεί ο καθένας να στέλνει προτάσεις και διορθώσεις.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<