Το 37% των Ελλήνων παίρνουν μαζί τους το κινητό στο μπάνιο!

Το 37% των Ελλήνων παίρνουν μαζί τους το κινητό στο μπάνιο!

13 Φεβρουαρίου 2018 0 σχόλια

Εντυπωσιακά είναι τα συμπεράσματα από την έρευνα της Huawai. Οπως προκύπτει από αυτήν, η σχέση του Έλληνα με το τηλέφωνο του είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη καθώς δεν το αποχωρίζεται σχεδόν καθόλου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το αφήνει μόνο όταν κοιμάται!

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 54% των Ελλήνων χρησιμοποιεί τουλάχιστον μία φορά το smartphone του, το 74% διαβάζει τα μέιλ του από αυτό, πλοηγείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έρχεται σε επαφή με άλλο κόσμο μέσω των μηνυμάτων.

Μάλιστα ένας στους δέκα Έλληνες παραδέχεται πως τον παίρνει ο ύπνος με το κινητό στο χέρι ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι, το 53%, δηλαδή περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες παίρνουν μαζί τους το κινητό στο κρεβάτι!

Υπάρχουν και οι πιο ακραίες καταστάσεις, το 37% των Ελλήνων παίρνει μαζί του το κινητό στο μπάνιο, το 25% το έχει μαζί του ακόμα και όταν κάνει μπάνιο , το 41% δεν το αποχωρίζεται ούτε στην κουζίνα ενώ το 18% το χρησιμοποιεί στο παιδικό δωμάτιο.

Ο Έλληνας χρησιμοποιεί πλέον παντού το κινητό του, για να ανταλλάξει μηνύματα, για να τραβήξει φωτογραφίες, ακόμα και για να πληρώνει λογαριασμούς και να παραγγέλνει προϊόντα από το ίντερνετ.

Το 78% του μέσου Έλληνα χρήστη χρησιμοποιεί το κινητό του για να στείλει μηνύματα,το 79% για να μπει στα social media ενώ το 84% για την λήψη φωτογραφιών. Στα ερωτήματα της έρευνας που έκανε η Huawei το 44% των συμμετεχόντων παραδέχτηκε πώς  έχει περισσότερες από 13 ώρες μαζί του, με το 27% μάλιστα να το χρησιμοποιεί ενεργά για 3-4 ώρες.

Like Us On Facebook

Like Us On Facebook

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας